A été ajouté à votre caddie

Poursuivre les achats

EETBARE BLOEMEN

 

Dat viooltjes versuikerd kunnen worden en Oost-Indische kers zijn plaats veroverd heeft in salades, wist je waarschijnlijk al lang, maar er zijn nog meer bloemen (veelal éénjarigen) die culinaire eigenschappen hebben:

  • salviasoorten: decoratief op hapjes, in ice tea
  • korenbloem: in bloemenboter, roomkaas
  • begonia: knapperig en fris-zurig, in alle soorten salades en hapjes
  • daucus carota (bloeischerm): in kruidenazijn, of als tempura/beignets
  • portulaca grandiflora: salades, bloemenboter, enz….

Nu beschikbaar: een zadenmengsel van éénjarigen met eetbare bloemen, gemakkelijk ter plaatse te zaaien vanaf begin april, in de tuin in volle grond, of ook nog in grote kuipen en bakken.

Samenstelling:

Amaranthus caudatus, Anethum graveolens, Antirrhinum majus, Calendula officinalis, Centaurea cyanus, Chrysanthemum carinatum, Helianthus annuus, Leucanthemum paludosum, Malope trifida, Malva sylvestris, Matricaria chamomilla, Ocimum basilicum, Salvia viridis, Trifolium incarnatum, Tropaeolum majus, Viola wittrockiana.

Zakje met voldoende zaad voor 4 m²: € 4 

Strooibusje met voldoende zaad voor 25 m²: € 15

te vinden onder Mix 'Eetbare bloemen'