Werd aan uw winkelwagen toegevoegd

Verder winkelen

OPEN TUIN - ZOMER 2015

OPEN TUIN - 9 AUGUSTUS, VAN 10 T0T 18 UUR -

Nieuw zadenmengsel: 'EETBARE BLOEMEN'

nog niet te bestellen via de website, wel al te koop tijdens de OPEN TUINDAG!

 

In onze tuin spelen éénjarigen een grote rol.  Immers, sedert meer dan 20 jaar kweken we deze kleurrijke verleiders, afkomstig van overal in de wereld. Maar bovendien is de structuur en de beplanting in de tuin zodanig gekozen dat er heel het jaar door iets te zien valt.

 

Zo is er een rozentuin, omringd door geurige reukerwten, en waar de rozen zijn aan zij staan met vaste en éénjarige planten. Rozen klimmen ook op de twee pergola’s en klimmende éénjarigen krijgen elk jaar hun plaats toegewezen. Bijzondere bomen en struiken bepalen het beeld in de rest van de tuin, evenals een aantal vijvers met verschillende atmosferen, van modern tot natuurlijk.

 

Jaarlijks wordt een overvloed aan nieuwe éénjarigen getoond in diverse perken en proefveldjes en in combinaties in potten en bakken.

  

Een theehuisje met zonnig terras nodigt uit tot picknicken of een koffie- of theepauze. De cederhouten kassen en kleine tuinwinkel, met groot zadenassortiment, zijn perfect geïntegreerd in de tuin.

En last but not least: de tuin (25 are) is volledig omgeven door bos en groen, zodat er een rustgevende atmosfeer heerst.

PRAKTISCHE INFO VOOR GELEIDE BEZOEKEN, IN GROEP OF INDIVIDUEEL

  • Open zondag 12/07,  zondag 09/08, telkens van 10 uur tot 18 uur
  • Demonstraties mogelijk (min.30 min-max.45 min) op aanvraag (groepen)
  • Duur van het bezoek: 1 à 1,5 uur
  • Toegang: gratis – groepen: minimum 10 personen
  • Bij droog weer toegankelijk voor rolstoelen
  • Koffie en thee gratis beschikbaar
  • Reserveren vóór 1 juli of 1 augustus (groepen)